Satakunta sousi ja tuhatkunta joi

Kolumni

Tanja Kallio

Satakunnan Kansansoutu keräsi jälleen lähes 2 000 soutajaa. Lähtölaukauksen kajahdettua Vammalassa oli aika korkata myös pullot. Ymmärrettäväähän on, että tällainen tapahtuma kerää erityisesti nuoria ihmisiä soutamaan. On jälleen yksi tilaisuus ryypätä oikein kunnolla ja etenkin julkisesti. Sitä on taas kiva muistella seuraavalla viikolla, että mitä oikein tuli tehtyä. Siis jos muistaa.

Järjestäjät vain sanoivat ja toivoivat, etteivät ihmiset läträisi niin kamalasti alkoholin kanssa, ollaanhan sentään liikenteessä vesillä. Mielestäni ajattelu ja päivittely oli aivan turhaa, kun tosifaktat puhuivat toista kieltä. Pelkällä ajatuksenvoimalla ei viina soutajilta vähene. Kunnon ratsiat pystyyn ja veneestä pois, jos promilleraja ylittyy. Katselkoot rannalta pullonsa kanssa loppukilpailun.

Siis turha pähkäily pois ja tositoimet kuvioihin.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top