Rahat tiskiin

Kolumni

Samuli Kinnari

- MAINOS ALKAA -

- MAINOS LOPPUU -

Äetsän kunta on viime vuosina ollut mukana monien erilaisten hankkeiden rahoittamisessa. Merkittävää taloudellista tukea ovat saaneet muun muassa Kokemäenjokilaakson ruokaprojekti ja NuoriAetsa.net.

Yhteistä lähes jokaiselle avustusta saaneelle hankkeelle on ollut tiedottamisen hiipuminen työn edetessä. Suunnitelmia ja tavoitteita on yleensä esitelty innokkaasti, mutta tuloksista kertominen on jäänyt vähemmälle. Jälkitiedottamisesta pitäisi kuitenkin jokaisen hankkeen kohdalla huolehtia. On hyödyllisempää tietää, mitä tapahtui kuin mitä piti tapahtua.

Äetsän tukemat projektit voisi tietoineen listata vaikkapa kunnan uusitulle internet-sivulle. Tietoja sopisi myös päivittää toisinaan. Maisemaselvityshankkeen nettisivusta ei siis kannata ottaa mallia.

Anna toimitukselle uutisvinkki! Voit vinkata myös anonyymisti.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat