Kaunista laulua Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Syyskuun loppupuolella Huittisissa järjestetään Kaunista laulua 3. -konsertti. Illan aikana esiintyvät sopraano Soile Isokoski ja baritoni Gabriel Suovanen. Heitä säestävät pianolla Marita Viitasalo ja Gustav Djupsjöbacka.

Soile Isokoski on saanut tänä vuonna Suomen Kulttuurirahaston kunniapalkinnon. Gabriel Suovasen ansioihin kuuluvat viimevuotinen Karita Mattila -palkinto ja Stadion-säätiön palkinto.

Konsertin järjestelyistä vastaa taiteilija Markku Piri. Taidenautinnon jälkeen Pirin isännöimässä Kulttuurikeskus Wanhassa Pappilassa herkutellaan upeissa pidoissa. Ennen konserttia kulttuurikeskuksessa voi pistäytyä juhlalounaalla. Ruokakarkeloiden keittiömestarina vierailee Maija Silvennoinen.

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top