Kasvillisuuskartoituksia kosteikoilla

Uutiset

Samuli Kinnari

- MAINOS ALKAA -

- MAINOS LOPPUU -

Pirkanmaan ympäristökeskus kartoittaa tänä kesänä kasvillisuutta kymmenellä arvokkaalla lintuvesikosteikolla. Kohteet sijaitsevat Vammalassa, Kangasalla, Pälkäneellä, Viljakkalassa ja Ylöjärvellä.

Vammalassa kartoituksia tehdään Hanhijärvellä, Keskistenjärvellä ja Tapiolanjärvellä. Kasvillisuuskartoitusten tavoitteena on yhdessä viime vuonna tehtyjen linnustolaskentojen kanssa tuottaa tietoa lintuvesien tämänhetkisestä tilasta ja kasvillisuudeltaan arvokkaista alueista. Tietoja tarvitaan lintuvesikohteiden hoito- ja kunnostustarpeen sekä hoito- ja kunnostustoimenpiteiden kiireellisyyden arviointiin.

Anna toimitukselle uutisvinkki! Voit vinkata myös anonyymisti.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat