Sasi Vammalassa: Politiikka on viihteellistynyt

Uutiset

Samuli Kinnari

- MAINOS ALKAA -

- MAINOS LOPPUU -

”Suomessa pitäisi alkaa laajasti pohtia, miten äänestäjän kuluttajansuojaa voitaisiin parantaa”, totesi ulkomaankauppaministeri Kimo Sasi puhuessaan keskiviikkona kansanvallanpäivän juhlassa Vammalassa. Sasi korosti Suomen perustuslaissa toistuvaa vanhaa hallitusmuodon pääperiaatetta: valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.

”Kansalaisten kokema luottamus poliittisen järjestelmämme ja erityisesti eduskunnan toimintaan on viimeaikaisten tutkimusten valossa vähentynyt. Vaalien äänestysprosentit ja puolueiden jäsenmäärät ovat laskeneet, politiikka on viihteellistynyt ja kasvoja eduskunnan johdossa halutaan gallupista toiseen vaihtaa”, sanoi Sasi.

Anna toimitukselle uutisvinkki! Voit vinkata myös anonyymisti.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat