Amyn lailla

Kolumni

Mika Hyssi

Ei edes Huonosti käyttäytyvien miesten hurtti huumori eikä naisvankilan kovat mimmit sarjassa Bad Girls riittäneet herra Oloneuvoksen Neloskanavan kesäykköspallille. Herra ihastui letkeään sunnuntain tuomarielämään sarjassa Amyn lailla.

Amyn lailla on perusamerikkalaista draamaa. Pääosassa on eronnut, yhden lapsen tuomariäiti, joka pui ihmisten erimielisyyksiä nuorisotuomioistuimessa.

Amyn äitinä näyttelee Tyne Daly, joka hoivaa aikuisia lapsiaan, vaikka välillä suhteet ovatkin solmussa. Pian eläkeiässä oleva täti häärää täysillä sosiaalitoimistossa. Amyn lapsi on ärsyttävä ipana. Onneksi babyfacella ei ole suurta roolia.

Sunnuntai-illan letkeä tuntinen on täynnä iloa, yllätyksiä ja nyyhkimistä. Tuomarin elämä on mukavan herkkää.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top