Lauttakylän lukio edustamaan Suomea Euroscola-kokouksessa

Uutiset

Mika Hyssi

Lauttakylän lukiota esitetään edustamaan Suomea ensi maaliskuussa Strasbourgissa järjestettävään Euroscola-kokoukseen. Tänä vuonna kokoukseen osallistui muun muassa Pyynikin yläaste Tampereelta ja Säkylän seudun lukio. Kokoukseen osallistuu lähes 500 nuorta eri puolilta Euroopan unionia. Kokouksessa käsitellään yhteiskunnallisia asioita nuorten euroedustajien mielipiteiden pohjalta.

Huittislaista lukiota kokoukseen esitti Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimisto, jonka valintakriteereinä oli mm. määrätietoinen kielten opiskelu ja aktiivinen EU-asioiden seuraaminen. Lopullisen päätöksen tekee parlamentin Strasbourgin toimisto.

Lisätietoa Euroopan parlamentin toiminnasta ja Euroscolasta löytää Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston sivuilta, osoitteesta http://www.europarl.fi/suomi/ ja klikkaamalla Vierailut parlamenttiin -linkkiä.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top