Satakunta-kampanja käynnistyy torstaina

Uutiset

Mika Hyssi

Satakunta-kampanja pyörii nyt torstaista lauantaihin. Kampanjan pyrkimyksenä on esitellä elintarviketeollisuuden osaamista ja tuotannon tärkeyttä sekä vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin. Satakunta-kampanjassa on mukana 16 elintarviketeollisuusyritystä ja 27 kauppaa Satakunnasta. Kampanjaan osallistuu myös 170 opiskelijaa Satakunnan ammattikorkeakoulun toimipisteiden Liiketalouden yksiköistä, muun muassa Huittisista. Opiskelijat esittelevät kauppoihin pystytetyissä infopisteissä satakuntalaisia elintarvikeyrityksiä ja -tuotteita.

Satakunta-kampanjaa vietetään tänä vuonna toista kertaa. Viime vuoden pilottikampanjan kyselyssä selvisi, että yli 50 prosenttia kyselyyn vastanneesta kuluttajasta ostaa mieluiten oman maakunnan elintarvikkeita.

Anna toimitukselle uutisvinkki! Voit vinkata myös anonyymisti.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat