Vammalan lukiosta kirjoittaneille ylioppilaille jaossa apurahoja

Uutiset

Mika Hyssi

Vammalan lukiosta ylioppilaaksi kirjoittaneilla on mahdollisuus saada Vammalan kaupungilta apurahaa tulevia tai jo alkaneita opintoja varten.

Vammalan lukion yhdistetystä stipendirahastosta luovutetaan lääketiedettä opiskeleville varattomille ja lahjakkaille opiskelijoille, teknillisessä korkeakoulussa opiskeleville, teologiaa opiskeleville sekä vammalasta kotoisin oleville opiskelijoille, jotka opiskelevat yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai ammatillisissa oppilaitoksissa.

Apurahoja luovutetaan myös apteekkari O. A. Bäckmanin perheen stipendirahastosta teologiaa opiskeleville ja Usko J. Jokisen muistorahastosta korkeakouluissa biologiaa tai luonnonsuojelua opiskeleville.

Apurahat on haettavissa 9.11.2001 mennessä.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top