Pirkanmaalla on onnistuttu säilyttämään työpaikkoja odotettua enemmän

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaalla on onnistuttu säilyttämään Euroopan unionin rahoituksen avulla työpaikkoja enemmän kuin oli tavoitteena. Maakunta on jo tässä vaiheessa ylittämässä koko Länsi-Suomen tavoite 2 -ohjelman vuonna 2006 päättyvän ohjelmakauden tavoitetason.

Tänä vuonna Pirkanmaalla kiinnitetään erityisesti huomiota uusien yritysten perustamiseen. Käynnistymässä on yrittäjyys- ja yritystoiminnan ylimaakunnallinen hankkeistustoiminta.

Länsi-Suomen tavoite 2 -ohjelmaa toteutetaan Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa. Kaikkiaan ohjelma-alueilla on käytettävissä vuosina 2000-2006 noin 1,3 miljardia euroa.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top