Nuori Kulttuuri -teatteritapahtuman suosio yllätti

Uutiset

Mika Hyssi

Nuori Kulttuuri 2002 -teatteritapahtuman Satakunnan aluetapahtuma järjestettiin viime sunnuntaina Porissa. Alutapahtumassa valittiin edustaja valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri 2002 -tapahtumaan, joka järjestetään Kotkassa.

Yhteensä kahdeksan ryhmää Porista, Kiukaisista, Ulvilasta ja Raumalta otteli edustajapaikasta. Raadin ensisijainen valinta oli minimusikaali Hännällinen tyttö, jonka esitti Porin Teatterinuoret. Varasijoille ennättivät klovneriakooste Rosolli (Kiukaisten kansalaisopiston lasten näytelmäpiiri) ja tanssiteatteriesitys Salkkukansan tarinoita (ULPU:n
Tähtitanssijat, Ulvila).

Raadin jäseninä olivat läänintaiteilija Noora Männistö,
näyttelijä-ohjaaja Jari Forsman ja teatteri-ilmaisunohjaaja Reetta Vehkalahti.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top