Vammala panostaa ystävyyskaupunkitoimintaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan kaupunki on varannut kuluvan vuoden talousarvioon ystävyyskaupunkitoimintaan noin 11 000 euron määrärahan. Potti kuuluu muun yleishallinnon menoihin. Summasta muun muassa jaetaan avustuksia yhdistyksille ja yhteisöille ystävyyskaupunkitoimintaan.

Vieraisille Vammalasta lähdetään tänä vuonna ainakin pari kertaa. Norjalainen Haldenin kunta järjestää pohjoismaisen ystävyyskaupunkitapaamisen 15.-18. toukokuuta. Venäläinen Kashinin kaupunki puolestaan on kutsunut kolmen hengen virallisen delegaation vierailulle kaupunkiin 24.-27. kesäkuuta. Vieraita Vammalaan on tulossa kevään aikana Kuressaaresta. Virolaiskaupungin keskushallinnon kuuden hengen delegaation vierailuajankohdaksi on alustavasti sovittu 22.-24. huhtikuuta.

Kaupunkien delegaatioiden lisäksi yhdistykset ja yhteisöt tekevät omia vierailujaan. Esimerkiksi Suunta-Seppojen suunnistusjoukkue vierailee heinäkuussa Skövdessä.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top