Eveliina Määttä voitti Oridolls-kilpailun

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalalainen Eveliina Määttä voitti sunnuntaina Oridolls-laulukilpailun Orivedellä. Hän esitti Anna Erikssonin kappaleen Kun katsoit minuun. Aiemmin 14-vuotias Eveliina on muun muassa voittanut Karusellin Teinitähti-kilpailun, ollut Karuselli-laulukilpailun finaalissa ja esiintynyt monenlaisissa tapahtumissa. Laulamisen lisäksi Eveliina Määtällä on muitakin musikaalisia harrastuksia, sillä hän harrastaa musiikin teoriaa, pianonsoittoa ja jazz-balettia.

Tavarapalkintojen lisäksi Oridolls-kilpailun voittaja sai kutsun Tallinnassa järjestettävään Tähtede laul -kilpailuun, Maija Hapuojan henkilökohtaisen valmennuksen ennen studioäänitystä, demonauhan omaan käyttöön, tutustumiskierroksen Jyväskylän ammattiopiston konservatoriossa ja esiintymisen Rönnin huvikeskuksessa. Kaksi päivää ennen mittelöä laulunopettaja Maija Hapuoja, stailisti Teuvo Loman ja koreografi Osku Heiskanen valmensivat kilpailijoita.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top