Laukkulaakso Oy on nyt FinnContractor Oy

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsässä toimiva Laukkulaakso Oy on vaihtanut nimensä. Uusi nimi on FinnContractor Oy. Yritys tuottaa muun muassa leikkuupalveluita sekä vuokraa työtiloja ja koneitaan esimerkiksi nahka-alan yrityksille. Yllätysten yössä 11. marraskuuta FinnContractor Oy avaa pysyvän näyttelyn, joka esittelee laukun tarinan perinteestä nykypäivään. ”Haluamme näyttelyllä nostaa esille alueen pitkän käsityöperinteen ja samalla tuoda esille elinvoiman, joka alueella edelleenkin on käsityöammateissa”, kertoo FinnContractor Oy:n toimitusjohtaja Reino Välilä. Osa näyttelytilasta on varattu toimiville ja elinvoimaisille yrityksille, jotka haluavat esitellä tuotemerkein ja esittein toimintaansa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top