Arto Satonen pyrkii kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Arto SatonenVammalalainen kansanedustaja Arto Satonen pyrkii kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Toisen kauden kansanedustaja Satonen on eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja. Hän toimii myös aktiivisesti maa- ja metsätalousvaliokunnassa sekä lukuisissa muissa luottamustehtävissä.

”Tavoitteeni on yleisesti ottaen isänmaallinen. Suomen kansantalouden kilpailukyvyn edellytyksistä ja työllisyydestä sekä riittävästä omavaraisuudesta maa- ja metsätaloudessa ja energian saatavuudesta on pidettävä huolta”, Arto Satonen toteaa.

Satonen on aiemmin työskennellyt yrittäjänä ja ammattikorkeakouluopettajana Pirkanmaalla. ”Suomi menestyy vain koulutukseen ja yrittäjyyteen panostamalla. Koulutusta on kuitenkin ohjattava entistä tarkemmin niille aloille, joilla on työpaikkoja tarjolla”, hän sanoo.

”Arvoihini liittyy kiinteästi myös toisista välittäminen, oikeudenmukaisuus ja ahkeruuden palkitseminen”, sanoo Arto Satonen. Eduskunnassa hän on profiloitunut muun muassa omaishoitajien asiaa ajamalla.

Satosen mukaan on tärkeää katsoa palvelutuotannon kokonaisuutta käyttäjien näkökulmasta. Liika keskittäminen ei ole missään järjestelmissä johtanut hyvään. Tämä pätee esimerkiksi niin terveydenhuollossa kuin ammatillisessa koulutuksessakin.

Arto Satosen varapuheenjohtajuudella on tunnustelujen mukaan laajaa kannatusta Pirkanmaan vaalipiirin lisäksi myös eri puolilla Suomea.

Kuva: Kansanedustaja Arto Satonen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top