Satakuntalainen nettiantologia julki

Uutiset

Samuli Kinnari

Kirjoittajayhdistys Manuscript-63 ry on julkaissut nettiantologian Satakuntalainen ja muita henkilöitä. Antologiassa on kolmekymmentä novellia elämän eri alueilta. Teoksen on toimittanut kirjailija Taina Teeriaho.

”Ääneen pääsevät erilaiset henkilöhahmot – niin syntyperäiset kuin tullin kautta tulleet, mutta erityisesti esillä on vahva satakuntalainen nainen”, sanoo Taina Teerialho.

Nettiantologiassa ovat mukana Eeva-Maria Grekula, Paavo Granö, Kaisu Hulkko, Tuulikki Humisto, Hanna Isoaho, Antti Kanerva, Marjatta Kavasto, Liisa Keitaanpää, Arvi A. Koivisto, Aira Laihinen, Katri Laurila, Petri Lilja, Markku Mannila, Aatos A. Nieminen, Eija Piikkilä, Kirsi Ranki, Esa Salmi, Tarja Tiilimäki, Hannes Tiira ja Erkki Wessman. Teos on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle novellikokoelmalle Länsi on suunta.

MANUSCRIPT-63 RY | Satakuntalainen ja muita henkilöitä

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top