Ylöjärvellä kadonneesta Artusta viimeiset havainnot sittenkin torstai-illalta

Uutiset

Samuli Kinnari

Kadonnut Arttu Ollila

Kuva: Poliisi. Kadonnut Arttu Ollila vaatetuksessa, joka hänellä tiettävästi oli kadotessaan päällään.

Ylöjärven Metsäkylässä on jatkettu torstaina kadonneen 8-vuotiaan Arttu Ollilan etsintöjä.

Poliisin tutkinnassa on varmistunut, että Arttu on ollut koululla ikäryhmänsä joulujuhlan aikoihin ja välittömästi juhlan jälkeen koulun läheisyydessä. Kello on ollut tuolloin 18.30-19. Juhlassa on ollut runsaasti yleisöä. Vanhemmat eivät tavanneet Arttua tungoksessa ja hänen oletettiin menneen kotiin. Koulun ja kodin välinen reitti on Artulle täysin tuttu. Viimeinen tiedossa oleva havainto Artusta on Metsäkyläntiellä hieman ennen klo seitsemää illalla. Tuolloin hän on ollut menossa soramonttujen suuntaan.

Lauantain osalta poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu ovat lopettaneet Artun etsinnät. Niissä keskityttiin eräisiin rajattuihin alueisiin ja paikkoihin Metsäkylässä. Erityistä huomiota kiinnitettiin jyrkänteiden ja sorarinteiden päällisiin sekä niiden juuriin. Kaikki Metsäkylän ja hieman laajemmankin alueen syväjätekeräysastiat on tyhjennetty. Etsijät ja etsintäkoirat ovat tutkineet myös suurimpia lumikasoja alueella.

Etsinnöissä oli lauantaina mukana useita poliiseja sekä noin kuusikymmentä vapaaehtoista ja useita koiria. Etsinnät jatkuvat sunnuntaina aamulla.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top