Valtuustoaloite vaatii Kokemäen kaupungin tilaisuuksia vesilinjalle

Uutiset

Samuli Kinnari

Perussuomalaiset ovat Kokemäellä jättäneet valtuustoaloitteen alkoholijuomien tarjoamisen lopettamisesta kaupungin ja konserniyhtiöiden tilaisuuksissa. Kaupunginhallitus lähetti aloitteen yleishallinnon valmisteltavaksi.

Alkoholitarjoiluista pidättäytyminen olisi valtuustoaloitteen mukaan esimerkillinen teko kaupungilta monessa suhteessa. Näin kaupungin varoja säästyisi tiukassa taloudellisessa tilanteessa. Aloitteessa todetaan, että Kokemäellä nuorison alkoholin kulutus alkaa jo yläasteikäisenä ja kaupungin resursseja alkoholistien kuntoutukseen käytetään suhteessa enemmän kuin muualla Satakunnassa.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän mielestä Kokemäen kaupungilla olisi oiva mahdollisuus osoittaa asukkailleen vahvaa moraalista selkärankaa ja omalla toiminnallaan edesauttaa alkoholin aiheuttamien haittojen vähentymistä sekä nuorison että aikuisten keskuudessa.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top