Säkylään laaditaan liikenneturvallisuussuunnitelma

Uutiset

Samuli Kinnari

Muun muassa Säkylään laaditaan parhaillaan liikenneturvallisuussuunnitelmaa.

Suunnitelmat syntyvät Rauman seudun yhteistyöhankkeena, mutta kunkin kunnan liikenneturvallisuusongelmia ja niiden edellyttämiä toimenpiteitä tarkastellaan erikseen.

Rauman seudulla tapahtuu keskimäärin 90 henkilövahinkoihin johtavaa liikenneonnettomuutta vuosittain. Asukaslukuun suhteutettuna se on enemmän kuin koko maassa. Tilastokeskuksen tilastojen mukaan Rauman seudun liikenneonnettomuuksissa menehtyy keskimäärin neljä ja loukkaantuu 106 henkilöä vuosittain.

Huhtikuun ajan avoinna on nettikysely, jolla kartoitetaan asukkaiden mielipiteitä ja kokemuksia liikenneturvallisuustilanteesta ja liikkumisen olosuhteista. Paperilomakkeena kyselyyn voi vastata esimerkiksi Säkylän kunnantalolla.

·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top