Punkalaitumelle juhlavuosirahaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomi 100

Pirkanmaan liitto on myöntänyt Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden hankkeille valtionavustusta maakuntaan.

Punkalaitumen mieskuoron konserttisarja sai 3 000 euroa. Kuoro järjestää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden konserttisarjan yhteistyössä lähiseudun muiden kuorojen ja orkestereiden kanssa.

Rahoitettujen hankkeiden joukossa on useita koko maakuntaa koskevia. Esimerkiksi Pirkanmaan Yrittäjät sai vuosisadan yrityskierrokselle 7 000 euroa. Sen myötä valitaan sekä jokaisessa kunnassa vuosisadan yritys että myös maakunnallinen vuosisadan yritys. Pirkan kylät sai Avointen kylien päivälle 3 000 euroa.

Yhteensä jaossa oli 90 000 euroa. Rahoitettavaksi hyväksyttiin kahdeksantoista hanketta.

”Pirkanmaalaiset olivat erittäin aktiivisia juhlavuoden suunnittelemisessa. Pirkanmaan liitto pystyi rahoittamaan vain osan hakemuksista. Toivottavaa on, että kaikki hienojen hakemusten jättäneet tahot voisivat kuitenkin jatkaa tapahtumavuoden valmistelua innolla, vaikka nyt eivät tukea saaneetkaan”, koordinaatioryhmän puheenjohtaja Petri Pikkuaho sanoo.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top