Pukstaavi ja PääMaja mukana museoiden loppiaistempauksessa

Uutiset

PääMaja

PääMaja-näyttelyn ensimmäinen huone kertoo Bertta Ulvion muotiliikkeestä, joka toimi 1920–1950-luvulla.

Museot juhlistavat Suomen itsenäisyyden juhlavuoden avausta monipuolisella ohjelmalla loppiaisviikonloppuna. Teemana on ”Hetki kulttuurin ja kahvin parissa”.

Pukstaavi ja Sastamalan seudun museon PääMaja-näyttely Tornihuvilassa ovat mukana tempauksessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lauantaina 7. tammikuuta näyttelyihin on vapaa pääsy ja PääMajassa kävijöille on tarjolla kahvia.

Kahvinjuonti ja kahvikulttuuri yhdistyvät Suomessa esimerkiksi juhlahetkiin, vierailuihin ja vapaa-aikaan. ”Yhdistelmänä kahvi ja museokokemus sopivat juhlavuoden avaukseen erinomaisesti. Mikä olisi parempaa kuin viettää aikaa yhdessä, nauttia museovierailusta ja keskustella kokemuksista kahvin kera?” miettii Museoliiton pääsihteeri Kimmo Levä.

Loppiaisviikonlopussa on Pirkanmaalta ja Satakunnan mukana yhteensä pari-kolmekymmentä museota. Niiden tapahtumat löytyvät Museo100.fi-sivustolta.

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top