Linja-autoja halutaan koukkaamaan Keikyän ja Kiikan kautta

Uutiset

Samuli Kinnari

Linja-auto

Sastamalan kaupunki haluaa, että ainakin osa linja-autovuoroista kulkisi Keikyän ja Kiikan kautta Vammalaan maantietä 249. Nykyisin Huittisten ja Vammalan välillä kaukoliikenteen bussit käyttävät valtatietä 12.

Kaupunginhallitus käsitteli Pirkanmaan joukkoliikenteen palvelutasomäärittelystä annettavaa lausuntoa. Kaupunki kiinnittää huomiota siihen, että maakunnan maantieteellisesti laajimmassa kunnassa yhteydet entisistä kuntakeskuksista kaupungin keskustaan ovat olennaisia. Näiden merkityksen ennakoidaan edelleen korostuvan sote- ja maakuntauudistusten vaikutusten myötä.

Kehittämistarpeita kaupunki näkee myös koululaiskuljetuksissa, liityntä- ja vaihtopysäkeissä sekä lippujärjestelmän selkeyttämisessä. Palvelutasoehdotuksessa Porin ja Tampereen välisen valtatien 11 yhteystarpeet vaikuttavat jääneen liian vähäiselle huomiolle.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top