Uskonpuhdistus ystäväkirkkopyhän teemana Köyliössä

Uutiset

Köyliössä jo perinteeksi muodostunutta ystävänpäivän tienoon kirkkopyhää vietetään laskiaissunnuntaina 26. helmikuuta.

Päivän aikana halutaan juhlistaa uskonpuhdistuksen merkkivuotta. Martti Lutherin teesien julkaisemisesta on kulunut 500 vuotta. Lehtori Jouni Elomaa Tukholman yliopistosta luennoi aiheesta Reformaatio – ekumeeninen näkökulma.

Kirkkopyhän viettäminen alkaa Köyliön kirkossa kello 10 messulla, jossa on mukana myös kirkkokuoro. Seurakuntatalolla nautitaan noin kello 11.30 hernekeittolounas, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Yhteisvastuukeräykseen. Lehtori Elomaa luennoi noin kello 13 alkaen. Osallistujat voivat halutessaan tutustua aivan seurakuntatalon tuntumassa olevaan Räisälä-museoon, joka on avoinna kello 12-16.

Köyliö-seuran yhdessä Säkylä-Köyliön seurakunnan kanssa järjestämät tapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top