VaLePa pallotti Tiikerit tutuin numeroin

Uutiset

Lauantaina Vammalan Lentopallo isännöi Mestaruusliigan viime vuosien valtiasta Kokkolan Tiikereitä. Joukkueiden kauden kolmas kohtaaminen päättyi pukkipaidoille tutuin loppuluvuin 3-1 (20-25, 25-20, 26-24, 25-17).

Ottelun alkua hallitsi VaLePa. Kotijoukkueen vastaanotto kuitenkin kangerteli, eikä hyökkäyspeli lähtenyt käyntiin. Tiikerit tuli tilanteessa 10-10 rinnalle ja meni ohi. Toisessa erässä VaLePa sai rivit kuntoon ja heilutti tahtipuikkoa. Pitkän erätauon jälkeen Tiikerit tasoitteli, mutta kompastui hyökkäysvirheeseen.

”Nostettiin tasoa edellisestä pelistä, saatiin lisäenergiaa pelaamiseen”, luonnehti VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila. ”Torjunnat voitettiin, mutta puolustuspelissä Tiikerit oli edellä”, hän sanoi.

TILASTOT

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top