Taiteen ja kulttuurin apurahat haettavana Sastamalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kirjoja

Sastamalassa kuluvan vuoden taiteen ja kulttuurin apurahat ovat haettavana. Jaossa on yhteensä 5 000 euroa.

Tänä vuonna kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on päättänyt kohdentaa apurahat erityisesti kirjallisuuden ja kuvataiteen aloilla toimiville. Apurahoja myönnetään ammattitaiteilijoille, edistyneille harrastajille tai taidetta opiskeleville. Lautakunta voi harkintansa mukaan jakaa osan määrärahasta stipendinä tunnustukseksi taiteelllisista saavutuksista tai taiteellisesti lahjakkaille nuorille kannustuksena.

Apurahan saajan koti- tai asuinpaikka tulee olla Sastamala, taiteellisen työskentelyn tulee tapahtua pääasiassa Sastamalassa, tai toiminnalla tulee muuten olla erityistä taiteellista tai kulttuurista merkitystä Sastamalalle.

Yksittäiset apurahat ovat olleet noin 500-1 000 euroa.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top