Pukit uittivat ankkoja 3-1

Uutiset

Vammalan Lentopallo kohtasi lauantai-iltana kotona Vantaa Ducksin. Ottelu päättyi pukkipaidoille 3-1 (25-19, 25-14, 22-25, 25-16).

Heti kärkeen VaLePa otti vierasjoukkueen virheiden ansiosta johdon ja hyökkäsi isännän elkein. Toiseen erään Ducks kovensi syöttöään, mutta VaLePa sai pelinsä rullaamaan. Kolmannesta tuli pukkipaidoille vaikea, kun oma syöttö pehmeni ja vieraat pääsivät käyttämään kovaa asettaan keskihyökkäystä. Erä meni ankoille kotijoukkueen lopun piristymisestä huolimatta. Neljänteen erään pukkipaidat ryhdistäytyivät, eivätkä enää päästäneet vieraita iholle.

Ottelu pelattiin Vexve Areenalla nostalgisissa tunnelmissa. Heti aluksi muisteltiin VaLePan ensimmäistä SM-mitalia ylimmällä sarjatasolla. Vuoden 1992 historiallisessa pronssijoukkueessa pelasivat muiden muassa Petteri Laurila, Timo Mäkelä ja Pave Vuorenmaa.

TILASTOT

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top