VaLePa tuli ja LEKA heilahti

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Lentopallon kiertue Savossa jatkui keskiviikkoiltana voitokkaasti Kuopiossa. Pudotuspelipaikasta taisteleva LEKA Volley kaatui 1-3 (25-27, 19-25, 25-22, 18-25).

Isäntäjoukkueelle meni pitkän tauon jälkeinen kolmas erä. Sen kärkeen VaLePa oli hieman käsijarru päällä ja LEKA pääsi karkuun. Pukkipaidat sortuivat syöttövirheisin. VaLePan loppukiri tilanteessa 17-10 alkoi liian myöhään.

Ratkaisevaksi jääneessä neljännessä erässä VaLePa teki vain kolme virhettä.

Tiistaina pukkipaidat ottivat Pielaveden Sammosta taisteluvoiton Siilinjärvellä luvuin 1-3 (25-27,23-25,25-21, 17-25). Olli Kunnari venäytti kolmannessa erässä pohjettaan ja joutui jättämään kentän. Kuopiossa hän oli jälleen pelikunnossa.

Lauantaina VaLePa kohtaa vieraissa Raision Loimun.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top