Keikyän Kyläpäivässä voi valita kummipuun Kokemäenjoen rantatörmälle

Uutiset

Keikyä-talo

Keikyä-talo valmistui 70-luvulla Keikyän kunnanvirastoksi.

Sastamalassa vietetään Keikyän Kyläpäivää toista kertaa Keikyä-talolla eli vanhalla Äetsän kunnantalolla lauantaina 8. huhtikuuta.

Tapahtumassa keikyäläiset yhteisöt, yrittäjät ja harrastajat esittelevät toimintaansa ja tuotteitaan. Pop-up esitykset ja katusoitto sekä kahvio, soppatykki ja makkaragrilli tarjoavat viihdytystä ja virkistystä. Tavoitteena on viettää mukava päivä tuttuja tavaten, esitellä Keikyän kaupunginosan elämää sekä esitellä Keikyä-talon tiloja ja mahdollisuuksia.

Kyläpäivillä luovutetaan sata Ikioma-koskettelukirjaa Vuokko Keräsen luotsaamalle Suomi 100 vuotta -projektille. ”Ikiomassa käytetään erilaisia materiaaleja, joita näkövammainen lapsi voi tunnustella. Ne, joilla on vähän näkökykyä, voivat nähdä kirkkaita värejä tai vaikkapa kuun hopeista hohtoa. Kirjoja tehdään talkoilla ympäri Suomea ja yhtenä talkooporukkana on Tyrwään Tyykitytöt”, kertoo tyykityttö Piia Lehtimäki. Samassa yhteydessä projekti saa Kaakkois-Satakunnan ja Sastamalan eli Kasasa-alueiden palokuntanaisten tekemät sata paria sinivalkoisia pieniä juhlavillasukkia.

Kyläpäivillä kävijöillä on mahdollisuus valita oma kummipuu ”Puulajipuistoon”, jota suunnitellaan Keikyän Perikunnan toimesta Kokemäenjoen rantatörmille.

Kyläpäivän järjestävät yhdessä Keikyän perikunnan kanssa toimivat Pehulan Seudun ja Keikyän kyläseurat, SPR:n Äetsän osasto, Keikyän VPK, Keikyän kappeliseurakunta ja Äetsän Helluntaiseurakunta. Mukana ovat myös Sastamalan Opisto, Sastamalan Musiikkiopisto sekä Sastamalan Kylät.

Tapahtuman mahdollinen tuotto käytetään Keikyän Perikunnan uusiin hankkeisiin.

Keikyän Kyläpäivä, Keikyä-talo, lauantaina 8.4. klo 10-16.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top