VaLePa aloitti välierät voitolla

Uutiset

Samuli Kinnari

Välierät Vammalan Lentopallon ja Pielaveden Sammon välillä käynnistyivät sunnuntai-iltana Sastamalassa. Pukkipaidat aloittivat sarjan vakuuttavasti voitolla 3-0 (25-19 25-18 25-11).

”Oli yksi kauden tasapainoisimmista suorituksista. Kaveri ei saanut pisteputkia, homma toimi koko joukkueella”, arvioi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila ottelun jälkeen. ”Vain kymmenellä omalla virheellä pelattiin kolme erää yhteensä, se on kova luku”, hän totesi.

Tuleviin otteluihin pukkipaidat valmistautuvat rauhallisin mielin. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi keskiviikkona Pielavedellä ja torstaina Siilinjärvellä. Vexve Areenalla pelataan lauantaina. Välieristä tarvitaan neljä voittoa finaalipaikkaan.

Ensimmäistä välieräkohtaamista todisti Vexve Areenalla yli tuhat katsojaa.

TILASTOT

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top