Kirjaston senioripalveluja kehitetään Sastamalassa – Luvassa mm. aamukahvitteluja ja kirjavinkkausta

Uutiset

Samuli Kinnari

Kirjoja

Senioripalveluja uudistetaan Sastamalan kaupunginkirjastossa kehittämisavustuksen turvin. Työhön on saatu 15 000 euroa.

Hankkeen tavoitteena on kirjaston kotipalvelutoiminnan uudistaminen niin, että yhdessä kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa luodaan toimintatapa kirjastopalveluja tarvitsevien asiakkaiden löytämiseksi koko kaupungin alueelta. Lisäksi palvelun markkinointia kehitetään.

Yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia etsitään muun muassa kolmannelta sektorilta esimerkiksi ainestokuljetusten hoitamiseen. Hoivapaikoissa nykyään olevat siirtokokoelmat kartoitetaan ja niiden tarpeellisuutta ja vaikuttavuutta pohditaan yhdessä henkilöstön kanssa.

Ikäihmisille on suunnitteilla toimintaa ja tapahtumia, kuten seniorikirjavinkkausta, aamukahvitteluja ja ääneenlukutuokioita.

Hanke sai avustuksen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolta.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top