Vammalaan suunnitteilla uusi kehitysvammaisten hoivakoti ja tukiasuntoja

Uutiset

Samuli Kinnari

Tontti

Muodostettava tontti kartalla.

Sastamalassa on vireillä kehitysvammaisten hoivakodin ja tukiasuntojen rakentaminen Vammalaan.

Mikko Rajala ja Petri Holappa ovat jättäneet perustettavan yhtiön lukuun ostotarjouksen muodostettavasta tontista. Alueen omistaa osittain kaupunki ja osittain Heikkilän perikunta. Muodostettava tontti on Itsenäisyydentien ja Hierikonkadun kulmauksessa.

Ostajien on tarkoitus rakentaa tontille kehitysvammaisten hoivakoti ja tukiasuntoja.

Kaupunginhallitus päättää kaupungin omistaman alueen myymisestä kokouksessaan maanantaina. Kauppahinta on 20 000 euroa. Ehdoksi on tulossa, että kehitysvammaisten hoivakoti sitoudutaan toteuttamaan kolmen vuoden kuluessa kaupanteosta.

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top