Heikki Parrille moottoriliikenteen ansiomitali

Uutiset

Samuli Kinnari

Kuorma-auto

Huittisista TrafficPointin toimitusjohtaja Heikki Parri on saanut moottoriliikenteen ansiomitalin.

Tunnustus annetaan ansiokkaasta valtakunnallisesta toiminnasta suomalaisen moottoriliikenteen hyväksi tai pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä, joka on edistänyt tieliikenteen kehittämistä. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner luovutti mitalin kuudelle tieliikenteen toimintaa valtakunnallisesti edistäneelle henkilölle.

Heikki Parrin johtama TrafficPoint on auto- ja kuljetusalan koulutuksiin erikoistunut yritys. Se toteuttaa linja-autonkuljettajien ja kuorma-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia ja ajokorttikoulutuksia Huittisista käsin Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueille.

Mitaleja on jaettu vuodesta 1993 lähtien. Ministeri myöntää mitalin Moottoriliikenteen Keskusjärjestön hallituksen asettaman mitalitoimikunnan esityksen perusteella. Kaiken kaikkiaan mitalin on saanut vuosien varrella 190 henkilöä.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top