Poliisi tutkii kahta tappoa Sastamalassa – Mies ja nainen surmattiin teräaseella

Uutiset

Samuli Kinnari

Hossantie

Mies ja nainen surmattiin Hossantien varrella olevassa omakotitalossa.

Poliisi sai myöhään maanantai-iltana kello 22.40 tehtävän mennä yksityisasuntoon Sastamalassa Hossantiellä. Asunnosta löytyi kaksi henkilöä, jotka olivat kuolleet henkirikoksen uhreina.

Tekovälineenä on käytetty teräasetta. Surmansa saaneet olivat vuonna 1977 syntynyt mies ja vuonna 1987 syntynyt nainen. Tekoa tutkitaan tappoina. Uhrit tunsivat toisensa entuudestaan.

Poliisi on ottanut asunnosta kiinni neljä miestä, jotka ovat syntyneet vuosina 1980, 1985, 1978 ja 1977. Miehistä kaksi on edelleen sairaalahoidossa. Heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Päivän aikana poliisi on suorittanut alustavia kuulusteluita, mutta kaikkia osallisia ei ole päästy kuulemaan heidän vammojensa vuoksi. Tässä vaiheessa tapahtumien kulku on vielä epäselvä.

Menehtyneiden ja muiden asunnossa olleiden henkilöiden osuutta asiaan selvitetään. Alustavien tietojen mukaan surmansa saanut mies oli tullut naisen asuntoon, jossa muu seurue oleskeli. Henkilöiden välille on tullut riitaa, joka johti välienselvittelyyn kyseisin seurauksin.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top