Sastamala-messuilta vinkit kotiin ja maailmalle

Uutiset

Sastamala-messut

Sastamala-messut pidettiin ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten.

Järjestyksessä toiset Sastamala-messut pidetään lauantaina ja sunnuntaina toukokuuta Vexve Areenalla. Messujen teemana on asuminen ja vapaa-aika. Esille nousevat erityisesti kehon ja mielen hyvinvointi sekä kodin ja pihan järjestys. Messujen lavalle nousee molempina päivinä kovan luokan esiintyjä- ja asiantuntijakaarti.

Lauantaina hyvinvoinnin ja raakaruuan lähettiläs Karita Tykkä (o.s. Tuomola) antaa eväitä energiseen elämään. Järjestäjä Eveliina Lindell kertoo, miten koti laitetaan järjestykseen ja Suomen kaunein koti –ohjelman tuomari, sisustussuunnittelija Milla Alftanilta puolestaan saadaan ajankohtaiset sisustusvinkit. Rajoja rikkovaa matkailutietoa on luvassa, kun Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas Milonoff rohkaisevat matkustamaan maailmalla avoimin mielin.

Sunnuntaina on lapsille oma ohjelmatuokio. Messuilla on tilaisuus nähdä livenä muun muassa Pikku Kakkosesta tuttu maaginen Taikuri Luttinen ja availla äänihuulia lastenorkesteri Hääppösten mukana. Tatun ja Patun ”äiti ja isä” Aino Havukainen ja Sami Toivonen ovat yleisön tavattavissa lasten tuokion jälkeen.

Aikuisille on luvassa sunnuntaina maukkaita kommentteja, kun Kokkisota-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut huippukokki Kari Aihinen paljastaa, mitä suomalaisten jääkaapit kertovat. Herkkua on tarjolla myös viherpeukaloille: maisemasuunnittelija Eva Wuite opastaa viihtyisän pihan luomiseen. Eva Wuite pitää esiintymisiensä välissä myös puutarhaklinikkaa. Luonto puolestaan kutsuu kaupunkilaisia toimittaja, eräopas Mikko ”Peltsi” Peltolan johdolla.

Lähes 70 näytteilleasettajaa

Vexve Areenan näyttelyosastot sisällä ja ulkona ovat viimeistä paikkaa myöten täynnä. Standeiltä löytyy noin 70 pientä ja suurta yritystä ja muuta toimijaa esittelemässä tuotteitaan ja palvelujaan. Valtaosa näytteilleasettajista on sastamalalaisia.

Tarjontaa on laidasta laitaan: kodin turvallisuudesta itsensä hemmotteluun ja kattopellistä älykotiin; leipomosta auton renkaisiin ja talon ovista juustolaan. Kiinnostavaa katsottavaa, ostettavaa ja maisteltavaa löytyy taatusti koko perheelle!

Tarkka ohjelma ja esiintyjien sekä näytteilleasettajien esittelyt löytyvät messujen kotisivulta www.sastamalamessut.fi.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top