Sastamalan valtuusto äänesti palkkioiden korotuksista

Uutiset

Samuli Kinnari

Luottamushenkilöiden palkkiot korottuvat Sastamalassa maltillisesti.

Esimerkiksi valtuutetuille sekä kaupunginhallituksen ja lautakuntien jäsenille maksettavat kokouspalkkiot nousevat 10 euroa. Valtuuston ja hallituksen jäsenet saavat jatkossa 90 euroa nykyisen 80 euron sijaan, lautakuntien jäsenet 70 euroa 60 euron sijaan.

Kaupunginhallituksen esitys tuli myös valtuuston päätökseksi kahden äänestyksen jälkeen. Pentti Jarkko (kesk) esitti viranhaltijoiden henkilöstöjaostolle valmisteleman esityksen hyväksymistä. Siinä muun muassa olisi nostettu puheenjohtajien palkkioita. Katariina Siuronen (ps) esitti nykyisissä palkkioissa pitäytymistä.

Ensimmäisen äänestyksen Siurosen esitys hävisi Jarkon esitykselle 30-28 ja yksi tyhjä. Ratkaisevassa äänestyksessä kaupunginhallituksen esitys kaatoi Jarkon esityksen 43-15 ja yksi tyhjä.

Uutena valtuustoseminaareista ja -infoista sekä kaupunginhallituksen iltakouluista maksetaan 50 euron palkkio.

Puheenjohtajille maksettavat vuosipalkkiot pysyvät ennallaan.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top