Mopoilija kaatui rekan eteen Kiikassa, mopo jäi rekan alle

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa Kiikassa sattui tiistaina onnettomuus, jossa mopo jäi rekan alle ja mopoilija seurasi tilannetta vierestä.

Poliisin mukaan mopoa ajanut noin 17-vuotias poika oli tullut vauhdikkaasti liikenneympyrään Äetsän koulun suunnasta ja kaatunut liikenneympyrässä. Mopo oli liukunut liikenneympyrässä pysähtyneenä olleen rekan eturenkaan eteen.

Mopon kuljettaja ei loukkaantunut kaatumisen yhteydessä ja hän oli noussut itse pois ajoradalta seuraamaan tilannetta. Rekkaa kuljettanut noin kolmekymppinen mies ei ollut nähnyt, että mopo oli kaatuneena rekan edessä. Hän oli olettanut, että kovaa vauhtia ajanut mopo oli sujahtanut ohitse ja hävinnyt siksi näkyvistä. Rekka oli lähtenyt liikkeelle, jolloin mopon eturengas oli jäänyt rekan eturenkaan alle.

Kumpikin kuljettaja puhalsi nollan poliisin alkometriin. Molempia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top