Vammalan Autoväri uudelle omistajalle

Uutiset

Samuli Kinnari

Autoklinikka-yhtiöt on ostanut Hämeen Kolarikorjauskeskuksen liiketoiminnan. Kauppaan kuuluvat Sastamalan toimipiste Vammalan Autoväri ja päätoimipaikka Kangasalla.

Henkilöstö siirtyy Autoklinikan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Hämeen Kolarikorjauskeskuksen omistanut Johannes Marttila jatkaa Pirkanmaan alueen vetäjänä.

Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskalan mukaan uusin yrityskauppa jatkaa yhtiön kasvustrategiaa. ”Hämeen Kolarikorjauskeskuksen ammattitaitoisen henkilöstön avulla voimme parantaa palveluidemme saatavuutta Pirkanmaalla huomattavasti. Tämä on myös erinomainen uutinen monille valtakunnallisille yritysasiakkaillemme, jotka ovat toivoneet meiltä entistä laajempaa läsnäoloa Pirkanmaalla. Johannes Marttila on merkittävä vahvistus Autoklinikan tiimiin”, toteaa Puskala.

Myös Hämeen Kolarikorjauskeskuksessa ollaan tyytyväisiä kauppaan.

”Tämä on hieno mahdollisuus kehittää toimintaamme eteenpäin entistä vahvemmin resurssein, sillä ala ketjuuntuu kovaa vauhtia”, kertoo yhtiönsä myynyt Johannes Marttila. ”Halusin solmia kaupan nimenomaan Autoklinikan kanssa, sillä arvostamme samoja asioita: loistavaa asiakaspalvelua ja huolellista työskentelyä”, hän sanoo.

Pirkanmaan lisäksi Autoklinikka on tehnyt yritysoston myös Rovaniemellä.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top