Punkalaitumelta arkkuja design-kuoseissa – Hautajaisiin halutaan yksilöllisyyttä

Uutiset

Samuli Kinnari

SHT-Tukku, FInlayson

Arkku koristeltuna Finlaysonin Taimi-kuosilla.

SHT-Tukku ja Finlayson ovat toteuttaneet yhdessä arkkumalliston.

”Suomessa on kaunis arkkuperinne, mutta omaiset toivovat tuttujen mallien rinnalle myös yhä yksilöllisempiä vaihtoehtoja. Finlayson-yhteistyö on meille hieno mahdollisuus kehittää toimialaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti”, sanoo SHT-Tukun toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.

Design-arkut valmistetaan Punkalaitumella kotimaisena käsityönä. Ne on koristeltu Finlaysonin kuoseilla. Arkkujen päämateriaali on Punkalaitumen lähimetsissä kasvanut honka. Kankaat ovat puuvillaa, pellavaa ja muita luonnosta peräisin olevia materiaaleja.

”Arvostan SHT:n rohkeutta uudistaa hyvin perinteistä toimialaa”, kiittää Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila. ”Malliston arkut osoittavat, että meidän kuoseillamme on vahva merkitys suomalaisten elämään laitokselta kappeliin”, hän jatkaa.

Uuden malliston ensimmäiset arkut ovat jo laajan palvelun hautaustoimistoissa.

SHT-Tukku on merkittävin kotimainen arkunvalmistaja. Yhtiö työllistää yli 130 henkilöä, joista suurin osa on kädentaitajia, kuten puuseppiä tai verhoilijoita.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top