Valituskierre Sastamalan pikkulukioiden lakkauttamisesta jatkuu

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan lukiopäätöksestä tehdyt valitukset eivät edenneet Hämeenlinnan hallinto-oikeudessa. Valtuusto päätti keväällä vuonna 2015 lakkauttaa Äetsän Sarkia-lukion ja Mouhijärven lukion.

Reino Nummi on huhtikuussa toimittanut korkeimmalle hallinto-oikeudelle valituskirjelmän. Siinä vaaditaan hallinto-oikeuden päätöksen kumoamista ja poistamista.

Hämeenlinnan hallinto-oikeus jätti tutkimatta Veera Majamaan valituksen ja hylkäsi Nummen valituksen. Valittajat pyysivät oikeutta kumoamaan ja poistamaan Sastamalan valtuuston päätöksen Äetsän Sarkia-lukion ja Mouhijärven lukion lakkauttamisesta.

Kaupunginhallitus antaa korkeimmalle hallinto-oikeudelle lausunnon. Esityksen mukaan valtuusto on tehnyt päätöksensä sille kuuluvan harkintavallan nojalla ja rajoissa, myös asiassa suoritetun valmistelun riittävyyden osalta. Siinä todetaan, että valituksessa ei ole tuotu esille mitään sellaista seikkaa, joka voisi muuttaa tätä arviointia. Esityksessä vaaditaan, että valitus on hylättävä oikeudellisesti perusteettomana.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top