Punkalaitumella mennään Hullukaalin majataloon

Uutiset

Hullukaalin majatalo

Hullukaalin majatalo on avoinna Vironkankaan kesäteatterissa Punkalaitumella.

Hullukaali kasvaa lähes ainoastaan raunioille, aivan kuten Suomikin on valloittajiemme raunioille kasvanut. Kaali on myös pään synonyymi ja kuvaa tätä Euroopan puolivirallisen kylähullun maineessa olevan kansamme luontoa.

Punkalaitumen teatterikerho tuo Vironkankaan kesäteatterissa perjantaina ensi-iltaan Mikko Laihon käsikirjoittaman Hullukaalin majatalon. Näytelmän ohjaa Jenna Teinilä.

Mikko Laihon mukaan näytelmä on rempseä komedia kesäteattereille. Näytelmässä myös lapsilla ja nuorilla on kunnon roolit, eikä oikea hevonen haittaa.

Hullukaalin majatalon hahmogalleria lupaa hilpeitä hetkiä. Päähenkilö on Kalle Vala, joka alkaa aina vaikeaksi mennessään tankata puhettaan Kalevala-rytmisesti ja hänen lapsettomuudesta kärsivä vaimonsa katkeroituu. Ex-sirkustirehtööri Yamboa puolestaan vaivaa muistinmenetys. Pihan nuoret ja lapset taistelevat majatalon myymistä vastaan. Hauet puhuvat ja virheitä tehdään.

Hullukaalin majatalo Vironkankaan kesäteatterissa Kokkon kodalla. Ensi-ilta pe 21.7. Muut esitykset 22.7., 23.7., 28.7., 29.7. ja 30.7. Kaikki klo 19. Lisätiedot ja lippuvaraukset www.punkalaitumenteatterikerho.fi.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top