Satakuntalaisia poliisitehtäviä Twitterissä

Uutiset

Samuli Kinnari

Viikonlopun alkajaisiksi poliisin tehtäviä Satakunnassa voi seurata lähes reaaliajassa. Lounais-Suomen poliisilaitos järjestää puolen vuorokauden mittaisen Twitter-rallin.

Tempauksen aikana Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisee Twitter-tilillään kaikki alueella kirjatut poliisin tehtävät. Tviiteissä mainitaan ainoastaan tehtävän luonne ja lyhyt kuvaus. Henkilöitä tai tarkempia paikkoja ei voi tunnistaa.

Twitter-maraton alkaa perjantaina kello 17 ja jatkuu kahdentoista tunnin ajan. Lounais-Suomen poliisilaitoksen perjantai-iltaa voi seurata poliisilaitoksen Twitter-tilillä ja kotisivuilla. Aiheeseen liittyvät tviitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi12h.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen Twitter-maraton


· ·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top