Pelttari kasvoi Peugeotilla

Uutiset

Samuli Kinnari

Peugeot 5008

Autotalo Pelttari aloittaa Huittisissa Peugeotin edustuksen. Kuvassa uutuusmalli Peugeot 5008.

Huittisissa Autotalo Pelttari on aloittanut Peugeotin jälleenmyyjänä. Mukana ovat sekä henkilö- että tavara-autot.

”On todella hienoa aloittaa Peugeotin edustajana ja täydentää näin monimerkkitalomme valikoimaa. Ranskalaiset autot ja niiden loistava tunnelma on aina ollut lähellä sydäntäni”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Pelttari. ”Peugeotin uusi, hieno mallisto on saanut paljon kiitosta ja ensikokemukset merkistä ovat todella positiivisia”, hän jatkaa.

Peugeotin maahantuoja Auto-Bon Oy iloitsee yhteistyöstä, josta yrityksillä on aiempaakin kokemusta. ”Olen todella iloinen saadessamme Autotalo Pelttarin Peugeotin edustajaksi”, sanoo Auto-Bonin toimitusjohtaja Markus Vuolle. ”Olemme tehneet yhteistyötä toisen maahantuomamme merkin parissa jo vuosia. Autoliikkeen johtaja Jukka Pelttarin sekä koko henkilöstön pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen työ on innostavaa”, Vuolle kehuu.

Uudella edustuksella sekä Autotalo Pelttari että maahantuoja tähtäävät kasvulukuihin. ”Peugeotin kasvunäkymät ovat hyvät ja henkilökuntamme on innoissaan uudesta mahdollisuudesta kasvattaa myyntiämme Huittisissa”, sanoo Jukka Pelttari. ”Uskon vahvasti, että yhdessä saamme Peugeotille monia tyytyväisiä asiakkaita. Tavoittelemme merkille voimakasta myynnin kasvua ja Pelttarin tiimin kanssa onnistumme tässä varmasti”, ennakoi Markus Vuolle.

Autotalo Pelttarin Peugeot-merkkihuoltopisteen huoltohenkilöstö koulutetaan tehtaan viimeisten vaatimusten mukaisesti maahantuojan omissa teknisissä koulutustiloissa Vantaalla.

Peugeot-myynti Autotalo Pelttarilla Huittisissa käynnistyy syksyn ensimmäisenä näyttelyviikoloppuna 2.-3. syyskuuta. Samalla Suomessa lanseerataan uusi Peugeot 5008.

· · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top