Kokemäellä mies heilui puukon kanssa, nainen riehaantui ravintolassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pahoinpitelyt työllistivät Kokemäellä poliisia lauantaina.

Iltapäivällä Myyränkadulta tulleen ilmoituksen mukaan mies heilui paikalla puukon kanssa. Poliisin saamien tietojen mukaan mies ei olisi puukolla osunut keheenkään. Hänen kuitenkin epäillään muutoin pahoinpidelleen samassa seurueessa ollutta naista.

Sairaankuljetus tarkasti naisen vammat paikan päällä. Poliisi otti miehen kiinni ja hänet kuljetettiin Poriin poliisin säilytystiloihin. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Saman päivän iltana paikallisessa ravintolassa häiriötä aiheuttanut nainen riehaantui, kun häntä talutettiin ulos. Poliisi epäilee ravintolasta poistetun naisen ainakin lyöneen toista naista ja repineen tilanteeseen apuun tullutta naista hiuksista. Nainen otettiin kiinni ja hänet vietiin Poriin poliisin säilytystiloihin. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top