Hybridivaikuttaminen: Sastamala ja Punkalaidun mukana valmiusharjoituksessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaalla järjestettävän valmiusharjoituksen skenaariona on voimakkaasti kiristynyt kansainvälinen tilanne, jossa myös sotilaallisen voimankäytön mahdollisuus on korostunut. Harjoitukseen osallistuvat kaikki kunnat ja viranomaiset.

Teemana harjoituksessa on hybridivaikuttaminen, siihen liittyvät elementit ja erityisesti informaatiovaikuttaminen. Harjoitus keskittyy viranomaisten normaalein toimivaltuuksin tapahtuvaan tehtävien hoitamiseen valmiutta kohotettaessa. Harjoituksessa tarkastellaan normaaliolojen vakavaa, pitkäkestoista ja moniulotteista häiriötilannetta, joka haastaa henkisen kriisinkestävyyden.

Valmiusharjoitus järjestetään 7.-9. marraskuuta myös Hämeen maakunnissa.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top