Presidenttiehdokas Haavisto ja ”Kirjastojen mies” Lahtinen kohtaavat Vammalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pekka Haavisto

Pekka Haavisto.

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto vierailee Sastamalassa sunnuntaina. Haavisto ja filosofi Mikko Lahtinen kohtaavat Antikvariaatti Tyrväässä.

Kirjojen ystävät Pekka Haavisto ja Mikko Lahtinen keskustelevat maailmanpolitiikasta. Haavisto on intohimoihen kirjojen lukija ja keräilijä sekä antikvariaattien vakioasiakas. Hän on usein piipahtunut myös Vanhan Kirjallisuuden Päivillä.

”Kirjastojen miehenäkin” tunnettu Mikko Lahtinen kirjoittanut ja toimittanut useita filosofisia teoksia. Tieteenktekijöiden liitto on valinnut hänet vuoden tieteentekijäksi. Lahtisen matkakirjassa Kirjastojen maa Suomen kartalle piirtyy reitti, joka kulkee yli 250 kirjastosta toiseen.

Tilaisuus alkaa Antikvariaatti Tyrvään uusissa tiloissa kello 13. Osoite on Marttilankatu 17.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top