Hurrikaani ei horjuttanut VaLePaa

Uutiset

Loimaan Hurrikaani ei onnistunut puhaltamaan Vammalan Lentopalloa kumoon Sastamalassa sunnuntaina. Pukkipaidat veivät ottelun 3-0 (25-21, 25-18, 25-23).

Ensimmäisessä erässä Mikko Esko järjesti vastaanottajien erinomaisista pallojen nostoista hyökkääjille maukkaita pallontappopaikkoja. Urpo Sivula kiitti ja kumarsi sekä päätti kymmenestä hyökkäyksestä kahdeksan pisteeksi ilman virheitä. Näyttävin pallo oli 14-13, jossa Esko oli hyökkäävinään, mutta pyöräytti pallon Sivulalle tyhjälle verkolle. Hurrikaani kärsi heikosta vastaanotosta, jossa hyvin hyökännyt Douglas-Powell oli vaikeuksissa.

Toisessa erässä VaLePa vastaanotti edelleen tarkasti ja hyvistä hyökkäyspaikoista pääsi nautiskelemaan Markus Kaurto. Olli Kunnari pelasi virheettömän erän. Hurrikaanin vastaanotto parani hieman, mutta hyökkäysonnistumiset jäivät liiaksi Thomas Douglas-Powellin harteille.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä alusta alkaen. Erän ratkaisu tuli keskimiesten Markus Kaurton ja Jacob Guymer keskihyökkäyksillä ja ottelu päättyi Olli Kunnarin hyökkäyspisteeseen.

”Ensimmäisen kierroksen pelit ovat arvoituksellisia. Pelityylit tässä alkavat pikku hiljaa hahmottumaan. Voittamaan lähdetään joka peliä, tietysti. Olli Kunnari on tulossa huippukuntoon”, pohti VaLepan päävalmentaja Sami Kurttila ottelun jälkeen.

”Ihan OK päivä. Pelattiin joukkueena hyvä ottelu, keskittyminen oli parasta mitä kertaakaan tällä kaudella. Vastaanotto toimi, niin hienoa oli pelata. Eteenpäin ollaan menty, kaverit löytyy kokoajan paremmin. Torjunnassa oltiin vähän huolimattomia”, analysoi Mikko Esko, joka palkittiin VaLePan parhaana pelaajana.

Vexve Areella ottelua seuasi reilut 820 katsojaa. Yle myös televisioi pelin.

Ottelu päätti VaLePan neljän pelin mittaisen kotiputken. Seuraavaksi pukkipaidat kohtaavat Mestaruusliigassa LEKA Volleyn lauantaina 14. lokakuuta.

· · · ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top