Kokemäellä humalassa ojaan mopoautolla, kyytiläinen loukkaantui

Uutiset

Samuli Kinnari

Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia Kokemäellä viikonloppuna.

Varhain lauantaina kello 03.40 suistui mopoauto valtatieltä 2. Mopoauto oli ajautunut tien oikealle puolelle ojaan. Kuljettajana toimi vuonna 2002 syntynyt mies, jolla oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,23 mg/l. Kyydissä ollut nuori nainen loukkaantui lievästi. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantai-iltana noin kello 21 poliisille ilmoitettiin Marjamäentiellä ojaan ajaneesta ajoneuvosta. Kuljettajaksi epäillyllä vuonna 1994 syntyneellä miehellä oli alkoholia 0,74 mg litrassa uloshengitysilmaa. Poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top