Sauli Sinkkonen juhli Ranskan Super Cupin voittoa – ”Kairattiin kauden eka kannu kotiin”

Uutiset

Sauli Sinkkonen

Sauli Sinkkonen.

Maajoukkueen keskipelaaja Sauli Sinkkosen kausi sai lentävän lähdön, kun Chaumont VB 52 juhli myöhään lauantai-iltana Ranskan Super Cupin voittoa. Syksyn perinteisessä avaustapahtumassa hallitseva mestari Chaumont kaatoi Cupin voittajan GFC Ajaccion 3-1 (16-25, 25-23, 25-13, 25-20).

”Kairattiin kauden eka kannu kotiin. Ensimmäisessä erässä ei toiminut oikein mikään, mutta sitten peli lähti rullaamaan, eikä Ajacciolla ollut juurikaan mahdollisuuksia. Itse pelasin syöttövaihdon jälkeen ensimmäisen, kolmannen ja neljännen erän loput”, keikyäläislähtöinen Sinkkonen kertasi.

Viime kaudella Tommi Siirilä pääsi juhlimaan Ajaccion riveissä sekä Cupin että Super Cupin voittoa. Sarjakausi Ranskassa alkaa tulevana perjantaina.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top