Huittisissa Kaariranta jäämässä kaupungille

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupungintalo

Prosessi hoivapalvelujen ja -kiinteistöjen ulkoistamisesta etenee Huittisissa.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että Kaarirannan palvelukeskuskokonaisuus jätetään neuvottelutarjouksen ulkopuolelle. Se ei ole luokiteltavissa riskikiinteistöksi, jonka palvelutuotanto olisi tulevassa maakunnassa vaarassa loppua. Kaarirannassa on 60 paikkaa.

Sote-uudistuksessa erityisen ongelmallisia ovat kiinteistöt, jotka ovat tiloiltaan vanhentuneita tai eivät muutoin täytä normeja. Huittisissa tällaisia ovat Kuninkaisten vanhainkoti ja Annalan palvelukeskus. Vanhainkodissa on 32 paikkaa ja Annalassa 36 paikkaa.

Esityksen mukaan lopulliset neuvottelutarjoukset Attendolta, Esperiltä ja Mehiläiseltä pyydettäisiin vanhainkodin hoitosiiven ja Annalan palvelukeskuksen kiinteistöjen ostamisesta. Neuvotteluissa pyritään turvaamaan hoivapalvelut ja työpaikat Huittisissa pitkälle tulevaisuuteen ja vähentämään kaupungin kiinteistöriskiä.

Attendo, Esperi Care ja Mehiläinen Hoivapalvelut toimittivat alustavat tarjoukset kaupungille aiemmin syksyllä. Yhtiöt ovat myös esitelleet niitä kaupunginhallitukselle, perusturvalautakunnalle ja henkilöstön edustajille.

· ·

Seuraava:

Edellinen:

Uudet

Scroll to top