Varo peuroja! Sastamalassa neljä kolaria puoleen vuorokauteen

Uutiset

Samuli Kinnari

Valkohäntäpeurat

Hirvieläimet liikkuvat aktiivisesti.

Poliisin tietoon tuli Sastamalassa sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välillä neljä peurakolaria. Törmäykset tapahtuivat Kiikassa valtatiellä 12 noin kello 18.30, Punkalaitumentiellä noin kello 06.15, valtatiellä 11 noin kello 06.45 ja Pirkanmaantiellä noin kello 07.15. Henkilövahingoilta onnettomuuksissa vältyttiin.

Varsinkin ilta- ja aamuhämärän aikaan liikenteessä on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. ”Ota hirvivaarasta varoittavat liikennemerkit tosissasi, tarkkaile tien reuna-alueita ja hiljennä vauhtia”, vinkkaa poliisi.

Kaikkiaan Sisä-Suomen alueella peurakolareita sattui viisitoista puolen vuorokauden aikana.

·

Seuraava:

Edellinen:

Tuoreimmat

Scroll to top